Andrei Păcurar: Oare cer prea mult să pot intra pe stradă • RefleqtMedia

Andrei Păcurar: Oare cer prea mult să pot intra pe stradă

Andrei Păcurar: Oare cer prea mult să pot intra pe stradă

Fotoreporterul de la Ziarul 21, Andrei Păcurar, care locuiește în Turda, a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare după ce, din cauza ploilor, strada pe care locuiește a devenit aproape impracticabilă. „Oare cer prea mult sa pot întra pe strada? După o ploaie de juma de ora, a da, și asa îmi arata

Fotoreporterul de la Ziarul 21, Andrei Păcurar, care locuiește în Turda, a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare după ce, din cauza ploilor, strada pe care locuiește a devenit aproape impracticabilă.

„Oare cer prea mult sa pot întra pe strada? După o ploaie de juma de ora, a da, și asa îmi arata strada, sa nu mai vb de asfaltul care nu e”, a fost postarea lui Andrei Păcurar.

Vă reamintim că administrația locală a Municipiului Turda, prin Domeniul Public Turda, efectuează lucrări de reabilitare și modernizare a mai multor străzi din municipiu, cele mai mari lucrări fiind cele de pe strada Ștefan Cel Mare și Gheorghe Barițiu.

De asemenea, prin intermediul Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, în primăvara anului viitor vor debuta lucrări de reabilitare și modernizare a mai multor străzi din municipiul Turda.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia