Emil Constantinescu la Alba Iulia: „Anul Centenarului a devenit un an al dezbinării” • RefleqtMedia

Emil Constantinescu la Alba Iulia: „Anul Centenarului a devenit un an al dezbinării”

Emil Constantinescu la Alba Iulia: „Anul Centenarului a devenit un an al dezbinării”

Aflat la Alba Iulia la ceremonia de reînhumare a 10 partizani uciși în lupta cu sistemul comunist, fostul președinte al României, din perioada 1996-2000, Emil Constantinescu, a făcut o declarație bulversantă pentru Ziarul Unirea. Acesta a vorbit despre dezbinările la care este supus poporul român în anul centenarului, dar și despre uitarea cu care sunt

Aflat la Alba Iulia la ceremonia de reînhumare a 10 partizani uciși în lupta cu sistemul comunist, fostul președinte al României, din perioada 1996-2000, Emil Constantinescu, a făcut o declarație bulversantă pentru Ziarul Unirea.

Acesta a vorbit despre dezbinările la care este supus poporul român în anul centenarului, dar și despre uitarea cu care sunt tratați eroii și martirii români uciși sau torturați de sistemul comunist.

Cu privire la ceremonia de ieri, fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a declarat: „Este o reparație morală, venită târziu, dar venită într-un moment simbolic și cred că această reparație poate să înnobileze un an al centenarului care, de multe ori, a fost dus în derizoriu și în loc să devină un an al unirii a devenit al dezbinării”.

Întreaga declarație a fostului președinte poate fi urmărită mai jos.

Credit video: ZiarulUnirea.ro

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia