A fost nevoie de 15 zile pentru ca polițiștii să-l rețină pe bărbatul care, în noaptea de 11 spre 12 august a bătut un bărbat și o femeie, în localul Gossner din Câmpia Turzii.

RefleqtMedia a fost primul și singurul organ de presă care a scris despre scandalul în urma căruia doi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ei bine astăzi IPJ Cluj ne transmite că un bărbat, în vârstă de 36 de ani a fost reținut ca urmare a acelui scandal.

„Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Câmpia Turzii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat din Câmpia Turzii, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

La data de 22 august a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică Câmpia Turzii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În fapt, la data de 12 august a.c., bărbatul, în timp ce se afla în incinta unui local de pe strada Gării, din municipiul Câmpia Turzii, ar fi aplicat mai multe lovituri cu unui bărbat şi ulterior ar fi agresat și o femeie care ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului.
În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.”, transmite IPJ.

Porecla bărbatului arestat este „Cristi Negru”. Este un fost sportiv, care provine dintr-o familie bună, dar care în trecut a mai avut o condamnare cu suspendare.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here