Strada Retezatului din Câmpia Turzii a intrat în reabilitare • RefleqtMedia

Strada Retezatului din Câmpia Turzii a intrat în reabilitare

Strada Retezatului din Câmpia Turzii a intrat în reabilitare

Când RefleqtMedia scria că Dorin Lojigan a transformat Câmpia Turzii într-un adevărat șantier nu am fost deloc departe de adevăr. Astfel, după străzile Piața Mihai Viteazu, Ion Agârbiceanu, Oțelarilor și Aviatorilor, echipele de la Domeniul Public Câmpia Turzii au intervenit, în această dimineață, pe strada Retezatului. Lucrarea demarată astăzi vizează înlocuirea straturilor de binder și

Când RefleqtMedia scria că Dorin Lojigan a transformat Câmpia Turzii într-un adevărat șantier nu am fost deloc departe de adevăr.

Astfel, după străzile Piața Mihai Viteazu, Ion Agârbiceanu, Oțelarilor și Aviatorilor, echipele de la Domeniul Public Câmpia Turzii au intervenit, în această dimineață, pe strada Retezatului.

Lucrarea demarată astăzi vizează înlocuirea straturilor de binder și uzură de pe stradă și verificarea gradului de compactare a stratului de bază, astfel încât, odată finalizată, strada să nu mai necesite intervenții vreme de 10 ani.

O surpriză frumoasă făcută de administrația locală de la Câmpia Turzii pentru cetățenii din zonă, în special în contextul în care în primăvara viitoare s-ar putea să înceapă lucrările la creșa de pe aceeași stradă.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia