Deja începe să se simtă un aer de disperare la asociația T9 din Turda, o disperare care se poate citi inclusiv din încercările penibile de a manipula și de a dezinforma opinia publică.

Bunăoară, în ultima lor postare pe rețelele de socializare, T9 îl acuză pe primarul turdean, Cristian Matei, de faptul că ar fi promis aducerea de biciclete cu coș, care se pot închiria, fără ca în această vară să poată fi închiriată vreo bicicletă.

„Acum 7 luni Cristi Matei zicea că închiriază biciclete “cu coș” prin Turda… Câte biciclete dinastea ați văzut vara aceasta prin Turda?
Problema Turzii nu este că primarul vorbește tot felul de aberații pe la televizor, ci faptul că oamenii tolerează ca astfel de indivizi să ne conducă.
E timpul ca oamenii care s-au săturat de promisiunile PSD să se implice mai mult în viața orașului nostru.”, scriu cei de la T9 care inclusiv inserează un fragment dintr-o apariție televizată a primarului turdean la TVR Cluj.

Deoarece nu ne plac practicile staliniste de dezinformare, avem înregistrarea totală, în care Cristian Matei spune clar că odată cu implementat Planul de Mobilitate Urbană și demararea lucrărilor de asfaltare și moderenizare a celor cinci coridoare cuprinse în PMUD vor fi amenajate piste de biciclete și se vor achiziționa biciclete cu coș care vor putea fi închiriate.

Astfel, a venit timpul ca oamenii care s-au săturat de manipulări josnice, create de oameni disperați, să deschidă ochii și să vadă adevărul, iar adevărul îl prezintă RefleqtMedia.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here