EXCLUSIV: Iată de ce a scăzut Dorin Lojigan în sondaje :) • RefleqtMedia

EXCLUSIV: Iată de ce a scăzut Dorin Lojigan în sondaje 🙂

EXCLUSIV: Iată de ce a scăzut Dorin Lojigan în sondaje :)

„Oamenii care mai speră ca Dorin Lojigan să iasă primar își pot pune pofta-n cui” – cam ăsta ar fi mesajul unui articol publicat de site-ul ariesnews.ro în această dimineață. În același articol se arăta că, în conformitate cu un „sondaj de opinie din luna februarie”, Lojigan ar avea 11% capital electoral … hmmm, oare

„Oamenii care mai speră ca Dorin Lojigan să iasă primar își pot pune pofta-n cui” – cam ăsta ar fi mesajul unui articol publicat de site-ul ariesnews.ro în această dimineață.

În același articol se arăta că, în conformitate cu un „sondaj de opinie din luna februarie”, Lojigan ar avea 11% capital electoral … hmmm, oare chiar așa o fi?

Să vedem, prima dată, cine este ariesnews.ro

Ariesnews.ro este un domeniu înregistrat în 3 ianuarie 2018 de către Asociația Despărțământul Astra din Câmpia Turzii. Președintele asociației este Petre Pop, administrator public la Câmpia Turzii și lider al PSD Câmpia Turzii.

Cu alte cuvinte, pentru a-l discredita pe Lojigan, Petre Pop sau interpuși ai acestuia se folosesc de sondaje fictive, într-o încercare disperată de a rămâne elocvenți din punct de vedere politic.

Nu este prima dată când Petre Pop recurge la sondaje mârșave pentru a-și justifica acțiunile.

În 2013, când era „la butoane” a utilizat un sondaj de opinie privind notorietate instituțiilor mass-media din zonă pentru a împărți banii publici.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia