Domeniul Public Turda a achiziționat o automăturătoare nouă • RefleqtMedia

Domeniul Public Turda a achiziționat o automăturătoare nouă

Domeniul Public Turda a achiziționat o automăturătoare nouă

Pentru a-și diversifica și eficientiza lucrările, societatea Domeniul Public din Turda a achiziționat, în această săptămână, o automăturătoare. Aceasta are capacitate mare de lucru și, în decursul unei zile, poate „rezolva” curățenia stradală pe mai multe străzi din municipiul Turda. „A fost finalizată achiziția unei autospeciale pentru curățenia stradală. Această măturătoare automată va fi utilizată

Pentru a-și diversifica și eficientiza lucrările, societatea Domeniul Public din Turda a achiziționat, în această săptămână, o automăturătoare.

Aceasta are capacitate mare de lucru și, în decursul unei zile, poate „rezolva” curățenia stradală pe mai multe străzi din municipiul Turda.

„A fost finalizată achiziția unei autospeciale pentru curățenia stradală. Această măturătoare automată va fi utilizată pentru creșterea productivității și calității curățeniei stradale, având în vedere că are o capacitate de măturare foarte mare.

Autospeciala este dotată cu perii bilaterale și centrale care vor mătura mizeria de pe carosabil și o vor aspira. De asemenea, autospeciala are încorporată și o instalație de umezire pentru a reduce la minim disconfortul creat de praf.

#PrimăriaMunicipiuluiTurda #DomeniulPublicTurda #CurățenieStradală”, a transmis Cristian Matei.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia