SIGURANŢA TURIŞTILOR ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR DIN ALBA • RefleqtMedia

SIGURANŢA TURIŞTILOR ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR DIN ALBA

SIGURANŢA TURIŞTILOR ÎN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR DIN ALBA

Poliţiştii de la prevenire continuă acţiunile de informare a cetăţenilor cu privire la metodele de protecţie a bunurilor persoanele. Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului rămâne prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Acţiunile informativ – preventive ale poliţiştilor de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba, ce vizează creşterea gradului de siguranţă

Poliţiştii de la prevenire continuă acţiunile de informare a cetăţenilor cu privire la metodele de protecţie a bunurilor persoanele. Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului rămâne prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Acţiunile informativ – preventive ale poliţiştilor de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba, ce vizează creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, sunt continuate şi pe perioada sezonului estival.

Astfel, azi, 21 august, poliţiştii au fost prezenţi în locurile cu obiective turistice din municipiul Alba Iulia unde au oferit sfaturi cetăţenilor cu privire la modalităţi de protejare a autovehiculelor, bagajelor, poşetelor şi obiectelor de valoare.

Poliţiştii au atras atenţia, în special, cu privire la vulnerabilităţile turiştilor în faţa furturilor din buzunare, atunci când vizitează obiective turistice precum şi la concerte, festivaluri sau alte manifestări publice.
Mesajul poliţiştilor a fost susţinut de materiale informativ – preventive realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba.

Furtul este una din cele mai vechi şi răspândite infracţiuni, care poate avea asupra victimei consecinţe destul de însemnate. Pe lângă paguba materială creată, mai există şi sentimentul de insecuritate care se va estompa foarte greu.

Stimați cetățeni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba vă recomandă adoptarea unor măsuri minime de autoprotecţie a bunurilor dumneavoastră!

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia