IATĂ noua piesă a Amaliei Iurian Chiper - „La Mulți Ani!” • RefleqtMedia

IATĂ noua piesă a Amaliei Iurian Chiper – „La Mulți Ani!”

IATĂ noua piesă a Amaliei Iurian Chiper – „La Mulți Ani!”

O piesă veselă, plăcută auzului, cu orchestrație echilibrată – așa ceva a scos la lumină Amalia Iurian Chiper prin piesa „La Mulți Ani”, lansată aseară pe canalul oficial de youtube al artistei. „Participand mereu la evenimentele din viata dumneavoastra, m-am gandit ca ar fi minunat sa am un cantec ce poate fi ascultat/cantat atat la

O piesă veselă, plăcută auzului, cu orchestrație echilibrată – așa ceva a scos la lumină Amalia Iurian Chiper prin piesa „La Mulți Ani”, lansată aseară pe canalul oficial de youtube al artistei.

„Participand mereu la evenimentele din viata dumneavoastra, m-am gandit ca ar fi minunat sa am un cantec ce poate fi ascultat/cantat atat la nunta, botez, zi de nastere sau orice alta ocazie in care lasam grijile deoparte si traim frumos prin muzica si joc popular.
“La multi ani” este titlul cantecului pe care vi-l propun si care aduna toate urarile de bine, sanatate, noroc, voie buna.
Filmarile au fost realizate la Muzeului Etnografic Romulus Vuia din Cluj Napoca, acolo unde mereu am gasit sprijin pentru promovarea cantecului popular. Multumiri alese pe aceasta cale!
De asemenea multumesc pentru participare, Ansamblului Tarina al Casei de Cultura Turda si intregii echipe cu care am lucrat.

Regie si montaj: Dan si Carmen Siminic
Orchestratie si studio: Alex Hatfa

Imi doresc sa va regasiti cu totii in acest cantec si sa ajunga in sufletele dumneavoastra. Auditie placuta!

CONTACT ARTIST AMALIA CHIPER IURIAN: 0757 047 253
Facebook: Amalia Chiper sau Amalia Chiper Iurian.”, spune chiar Amalia Chiper

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia