Protecția fondului forestier, o prioritate pentru Poliția Română • RefleqtMedia

Protecția fondului forestier, o prioritate pentru Poliția Română

Protecția fondului forestier, o prioritate pentru Poliția Română

În primele 7 luni ale acestui an, Poliția Română a organizat peste 28.400 de controale prin care au fost verificate aproape 7.300 de exploatări forestiere, depozite, instalații de depozitare sau ocoale silvice și structuri subordonate. Polițiștii au întocmit aproape 5.000 de dosare penale, fiind confiscați 32.000 de metri cubi de material lemnos, mai multe echipamente

În primele 7 luni ale acestui an, Poliția Română a organizat peste 28.400 de controale prin care au fost verificate aproape 7.300 de exploatări forestiere, depozite, instalații de depozitare sau ocoale silvice și structuri subordonate.

Polițiștii au întocmit aproape 5.000 de dosare penale, fiind confiscați 32.000 de metri cubi de material lemnos, mai multe echipamente și autovehicule.

Cu ajutorul vostru, în urma apelurilor prin serviciul 112, au fost aplicate 221 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 455.000 de lei, iar 169 de metri cubi de material lemnos au fost confiscați.

Mai multe detalii aici: https://politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-pentru-protectia-fondului-forestier-national1534574183

#PolițiaRomână

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia