La 15 ani de când s-au despărțit, Nick și Delia au o evoluție total diferită • RefleqtMedia

La 15 ani de când s-au despărțit, Nick și Delia au o evoluție total diferită

La 15 ani de când s-au despărțit, Nick și Delia au o evoluție total diferită

Au trecut 15 ani de când trupa N&D a devenit istorie, iar ediția din acest an a Zilelor Câmpiei Turzii a oferit celor prezenți o idee despre management muzical, evoluție a carierei și, în general, despre cum poți să ai sau să nu ai succes în România. În ultima zi de evenimente, duminică 19 august

Au trecut 15 ani de când trupa N&D a devenit istorie, iar ediția din acest an a Zilelor Câmpiei Turzii a oferit celor prezenți o idee despre management muzical, evoluție a carierei și, în general, despre cum poți să ai sau să nu ai succes în România.

În ultima zi de evenimente, duminică 19 august 2018, atât Nick, cât și Delia s-au aflat pe scena din Parcul Municipal, însă în timp ce Nick a cântat în deschiderea evenimentului, după Sânzâiene, Delia a închis seara.

Pe de altă parte, Nick a fost aproape neobservat de fani, iar delia a fost asaltată pentru poze și autografe.

Nu mai vorbim de bani – în timp ce Nick a primit 1200 de euro pentru cântarea de la Câmpia, Delia a primit de 10 ori mai mult.

În 2003, când Delia Matache a luat decizia de a părăsi trupa N&D, Nicolae Marin (Nick) spunea că-i dorește tot binele din lume, dar că nu este convins că va avea succes.

Anii au trecut, Nick s-a cufundat în semi-anonimat, iar Delia a explodat, având concerte „sold out” peste tot pe unde a cântat.

sursa foto Delia: TurdaNews.net

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia