ACȚIUNI ALE POLIȚIEI MUREŞENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR • RefleqtMedia

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI MUREŞENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI MUREŞENE, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

In perioada 15 – 19 august a.c., polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 780 sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate 70 de infracțiuni. În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

In perioada 15 – 19 august a.c., polițiștii au intervenit la peste 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 780 sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate 70 de infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 320 de evenimente, dintre care 283 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 70 de infracţiuni, 14 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, a fost depistată o persoană urmărită la nivel naţional, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă 1 măsură preventivă.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 785 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 268.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 3750 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 51 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia