S-au călcat în picioare pentru reducerile de la Praktiker • RefleqtMedia

S-au călcat în picioare pentru reducerile de la Praktiker

S-au călcat în picioare pentru reducerile de la Praktiker

Imaginea sfârșitului de săptămână vine de la Praktiker Cluj, acolo unde soldările de vară au creat o adevărată debandadă în rândul cumpărătorilor. ”De la primele ore ale dimineții, oamenii s-au înghesuit la cozi interminabile, iar când s-a deschis oficial magazinul, s-a organizat o veritabilă competiție de atletism viteză, 100 de metri garduri, care l-ar face

Imaginea sfârșitului de săptămână vine de la Praktiker Cluj, acolo unde soldările de vară au creat o adevărată debandadă în rândul cumpărătorilor.

”De la primele ore ale dimineții, oamenii s-au înghesuit la cozi interminabile, iar când s-a deschis oficial magazinul, s-a organizat o veritabilă competiție de atletism viteză, 100 de metri garduri, care l-ar face invidios până și pe Usain Bolt.

Fiindcă odată deschise porțile, s-au dat coate și s-a alergat de parcă ar fi venit sfârșitul lumii”, se arată pe site-ul de știri clujean, Actual de Cluj.

De-a lungul anilor, soldările anunțate de diverse magazine fie ele cu profil alimentar sau non-alimentar au creat adevărate scandaluri, cu bătăi și zgârieturi în rândul clienților care s-au luptat ca în „Jocurile foamei” pentru un produs mai ieftin.

România …

sursa foto: TurdaNews.net

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia