Primarul Municipiului Turda - Cristian Octavian Matei - distins cu Crucea Transilvană • RefleqtMedia

Primarul Municipiului Turda – Cristian Octavian Matei – distins cu Crucea Transilvană

Primarul Municipiului Turda – Cristian Octavian Matei – distins cu Crucea Transilvană

Politicianul turdean care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea lăcașelor ortodoxe de cult din Turda, Cristian Octavian Matei, a fost distins, astăzi, cu Crucea Transilvană – cel mai înalt ordin religios, acordat de Mitropolia Clujului, Sălajului și Maramureșului. Distincția a fost acordată de ÎPS Andrei, în cadrul slujbei de sființire a Mânăstirii „Mihai Vodă”

Politicianul turdean care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea lăcașelor ortodoxe de cult din Turda, Cristian Octavian Matei, a fost distins, astăzi, cu Crucea Transilvană – cel mai înalt ordin religios, acordat de Mitropolia Clujului, Sălajului și Maramureșului.

Distincția a fost acordată de ÎPS Andrei, în cadrul slujbei de sființire a Mânăstirii „Mihai Vodă” din Turda, lăcaș de cult care s-a bucurat, în mod intens, de atenția și susținerea financiară a primarului turdean.

Astfel, Cristian Matei se înscrie în lista politicienilor români care s-au remarcat prin dragostea de neam și țară, acordând atenție deosebită vieții spirituale românești.

Pe lângă lucrările la Mânăstirea Mihai Vodă, edilul turdean a susținut, încă dinainte de a ocupa funcția de primar, lucrările la Biserica Turda Fabrici, ridicată vis-a-vis de Dedeman.

sursa foto: arhivă internet

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia