Dilemele festivalului "Flori de pe Aries" • RefleqtMedia

Dilemele festivalului “Flori de pe Aries”

Dilemele festivalului “Flori de pe Aries”

Chiar in aceste momente, la Campia Turzii are loc festivalul “Flori de pe Aries”, editie speciala dedicata Centenarului. Dincolo de ineditul evenimentului, acesta a trezit o serie de semne de intrebare. In primul rand, prezentatorul evenimentului este Justinian Radu, insa pe afisul initial aparea Adrian Soporan ca prezentator. Bine – faptul ca achizitia serviciilor artistice

Chiar in aceste momente, la Campia Turzii are loc festivalul “Flori de pe Aries”, editie speciala dedicata Centenarului.

Dincolo de ineditul evenimentului, acesta a trezit o serie de semne de intrebare.

In primul rand, prezentatorul evenimentului este Justinian Radu, insa pe afisul initial aparea Adrian Soporan ca prezentator.

Bine – faptul ca achizitia serviciilor artistice a fost realizata in 8 august, iar primaria a promovat evenimentul in data de 3 august este o alta dilema.

Totodata, la conferinta de presa de la inceputul acestei saptamani, nu s-a specificat nimic despre bugetul festivalului.

Va spune cineva ca acest festival este prins in programul cultural al Municipiului, insa administratia locala de la Campia Turzii nu are postat programul cultural in loc vizibil, adica acolo unde sa fie usor de consultat pentru toata lumea.

In alta ordine de idei, decizia primarului de a solidariza cetatenii prin indemnul de a purta costum popular a fost una de mare efect, deorece afluenta publicului a fost mai mare decat se astepta.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia