Peste 20.000 de creștini, în pelerinaj la Mânăstirea Nicula • RefleqtMedia

Peste 20.000 de creștini, în pelerinaj la Mânăstirea Nicula

Peste 20.000 de creștini, în pelerinaj la Mânăstirea Nicula

Pentru prima dată în ultimii ani, Sfânta Liturghie de la Mânăstirea Nicula, din județul Cluj, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, va fi oficiată și de preoți ortodocși din Siria. Astfel, alături de ÎPS Andrei, Mitropolitul Clujului, în altar se vor afla Qais, episcop de Erzurum, şi Nicholas, mitropolit de Hamma. An de an, în 15

Pentru prima dată în ultimii ani, Sfânta Liturghie de la Mânăstirea Nicula, din județul Cluj, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, va fi oficiată și de preoți ortodocși din Siria. Astfel, alături de ÎPS Andrei, Mitropolitul Clujului, în altar se vor afla Qais, episcop de Erzurum, şi Nicholas, mitropolit de Hamma.

An de an, în 15 august, Mânăstirea Nicula devine capitala ortodoxiei românești, datorită icoanei despre care se spune că ar face minuni și care o înfățișează pe Maria, mama lui Iisus Hristos.

În acest an, la Nicula au ajuns peste 20.000 de pelerini, potrivit Mediafax.ro

„Credincioşii veniţi din toată ţara la Mănăstirea Nicula încă de luni au dormit în corturi sau sub cerul liber pe dealul de lângă Mănăstirea Nicula, iar în noaptea de marţi spre miercuri s-au închinat la Icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria care a fost scoasă din biserică.

De aemenea, pelerinii au cântat cântece religioase şi au participat la procesiunea în care s-a înconjurat biserica cu icoana, numărul lor ajungând în momentul de vârf la peste 30.000 de persoane.”, scrie Monitorul de Cluj.

Sursa foto: MonitorulCJ.ro

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia