Piața Mihai Viteazu - o lucrare pentru 20 de ani • RefleqtMedia

Piața Mihai Viteazu – o lucrare pentru 20 de ani

Piața Mihai Viteazu – o lucrare pentru 20 de ani

În această dimineață s-a turnat ultimul strat de asfalt pe ultimul tronson din Piața Mihai Viteazu care a fost reabilitată de către administrația locală de la Câmpia Turzii. După luni de zile de lucrări și reabilitări, strada a devenit circulabilă pe întreaga sa suprafață, grație eforturilor depuse de administrația locală de la Câmpia Turzii, în

În această dimineață s-a turnat ultimul strat de asfalt pe ultimul tronson din Piața Mihai Viteazu care a fost reabilitată de către administrația locală de la Câmpia Turzii.

După luni de zile de lucrări și reabilitări, strada a devenit circulabilă pe întreaga sa suprafață, grație eforturilor depuse de administrația locală de la Câmpia Turzii, în colaborare cu Domeniul Public Câmpia Turzii SA.

„Astăzi am început și am si finalizat lucrarile de asfaltare la strat de binder pe tronsonul 3 al Pieței Mihai Viteazul. S-au montat și stâlpii de iluminat în același ton cu restul zonei centrale, inclusiv au fost introduse în subteran cablurile de iluminat public.”, a declarat Dorin Lojigan pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește garanția lucrării, primarul din Câmpia Turzii a declarat, pentru RefleqtMedia, că garantează pentru 20 de ani pentru această lucrare.

Tot în această săptămână va fi finalizată strada Ion Agârbiceanu.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia