Monica Uiorean vrea să fie primar la Câmpia Turzii • RefleqtMedia

Monica Uiorean vrea să fie primar la Câmpia Turzii

Monica Uiorean vrea să fie primar la Câmpia Turzii

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, din care au lipsit diacriticele și punctuația adecvată, consilierul PSD, Monica Uiorean, și-a exprimat opinia cu privire la posibilitatea ca municipiul de pe Arieș să aibă o femeie pe post de primar. “O FEMEIE PRIMAR PENTRU CAMPIA TURZII ? Cred in paritatea de gen si in sansa

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, din care au lipsit diacriticele și punctuația adecvată, consilierul PSD, Monica Uiorean, și-a exprimat opinia cu privire la posibilitatea ca municipiul de pe Arieș să aibă o femeie pe post de primar.

“O FEMEIE PRIMAR PENTRU CAMPIA TURZII ?
Cred in paritatea de gen si in sansa noastra a femeilor responsabile si implicate in viata comunitatii.
Traim intr-o lume condusa agresiv, cu ura si urlete cu o politica a muschilor incordati in care echilibrul, frumosul, gratia, empatia si altruismul sunt tot mai putin prezente. Campia Turzii a devenit un oras al injuriilor si atacului la persoana, unde sunt recompensati toti cei care isi suduie mai tare adversarii politici. O femeie primar pentru Campia Turzii ar fi o sansa de reconciliere sociala? In Europa paritatea de gen este un fapt ce aduce dezvoltare si progrese. Am putea incerca acest fapt? O intrebare la care ar trebui sa reflectam. Eu militez pentru asa ceva !”, a scris Monica Uiorean.

Nu ar fi nicio problemă ca, într-un oraș al “biluțelor tari” și al mușchilor încordați să “încercăm și cu o femeie”, însă trebuie neapărat ca acea femeie să fie capabilă măcar să redacteze un text.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia