Știrea cetățeanului - „Am cumpărat zahăr cu viermi de la Profi” • RefleqtMedia

Știrea cetățeanului – „Am cumpărat zahăr cu viermi de la Profi”

Știrea cetățeanului – „Am cumpărat zahăr cu viermi de la Profi”

Un cititor RefleqtMedia din Câmpia Turzii ne-a sesizat cu privire la faptul că, în urmă cu câteva zile, a făcut mai multe cumpărături de la magazinul Profi din oraș. Astăzi, când a deschis punga cu zahăr, a găsit VIERMI VII în interiorul pungii. „Noi folosim zahărul ca să facem ceai la copil. Vă dați seama

Un cititor RefleqtMedia din Câmpia Turzii ne-a sesizat cu privire la faptul că, în urmă cu câteva zile, a făcut mai multe cumpărături de la magazinul Profi din oraș.

Astăzi, când a deschis punga cu zahăr, a găsit VIERMI VII în interiorul pungii.

„Noi folosim zahărul ca să facem ceai la copil. Vă dați seama ce se putea întâmpla dacă ajungea un vierme în ceaiul copilului! E strigător la cer”, spune cetățeanul revoltat.

Nu este prima dată când magazinele Profi sunt acuzate de faptul că ar vinde produse neconforme. În urmă cu un an, un cetățean din Turda reclama faptul că a cumpărat pulpe de pui „care puțeau”, de la magazinul Profi de lângă Materna.

În aceste condiții, RefleqtMedia îi îndeamnă pe toți consumatorii, care întâmpină astfel de probleme, să contacteze Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia