O problemă veche de 10 ani rămâne nerezolvată la Școala din Sâncrai • RefleqtMedia

O problemă veche de 10 ani rămâne nerezolvată la Școala din Sâncrai

O problemă veche de 10 ani rămâne nerezolvată la Școala din Sâncrai

Cei care aveți copii care studiază la Școala din Sâncrai (Câmpia Turzii) sau cei care tranzitați zona suntem siguri că ați putut remarca problema pe care o vom evidenția în prezentul articol. De mai bine de 10 ani, „trecerea de pietoni” amenajată în fața școlii are același aspect neprofesional și făcut în pripă, deși pe

Cei care aveți copii care studiază la Școala din Sâncrai (Câmpia Turzii) sau cei care tranzitați zona suntem siguri că ați putut remarca problema pe care o vom evidenția în prezentul articol.

De mai bine de 10 ani, „trecerea de pietoni” amenajată în fața școlii are același aspect neprofesional și făcut în pripă, deși pe aceastră trecere, zeci de copii traversează strada Tudor Vladimirescu, în drumul lor către tainele educației guvernamentale.

Astfel, deși este amenajată trecere de pietoni în zonă, nu există nici rampă pentru cărucioare și nici măcar niște dale de beton nu sunt puse în dreptul trecerii, iar copiii care traversează sunt nevoiți să treacă cu ghetuțele prin noroi, în zilele ploioase.

Este atât de greu ca administrația locală din Câmpia Turzii să modifice trotuarul în zonă astfel încât trecerea respectivă să fie, cu adevărat, modernă?

Socializează cu RefleqtMedia
RefleqtMedia
ADMINISTRATOR
PROFILE

RefleqtMedia Știri

Vremea la Turda

TURDA WEATHER

Vremea la Luduș

LUDUȘ WEATHER

Vremea la Aiud

AIUD WEATHER

Curs Valutar

Rezultate Liga 1

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

Socializează cu RefleqtMedia