Festivalul Peștelui Câmpia Turzii – iată cine va face show la eveniment

0
965

Peste doar trei zile, la Câmpia Turzii va avea loc „Festivalul Peștelui”, prima ediție dedicată gastronomiei cu specific pescăresc și pescuitului sportiv.

RefleqtMedia vă prezintă care sunt firmele angrenate în activitatea de divertisment, adică cine va pune umărul la desfășurarea evenimentului astfel încât să fie pe gustul vostru.

În primul rând, de lumini, culoare și sunet se va ocupa Explora Trade, firma cunoscutului om de afaceri din Câmpia Turzii, Sorin Petrovan, care a încheiat un contract de sponsorizare cu Primăria Câmpia Turzii și va asigura benevol costurile pentru scenă și sonorizare.

De partea artistică se va ocupa societatea Tit Events SRL din Florești, care și-a adjudecat serviciile artistice, pentru suma de 10.000 de lei.

Artiștii care vor evolua pe scenă la Festivalul Peștelui, în ziua de duminică, 20 mai 2018, cu începere de la ora 18:00 vor fi Ioana Racolța & Band, Big Tonez, Good Day și DJ Marusha.

Dacă vremea va ține cu organizatorii, evenimentul are toate șansele să fie unul de înaltă ținută, iar oamenii să fie mai mult decât încântați.

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here