E interesant, de cele mai multe ori, să urmărești părerile „străzii” în ceea ce privește activitatea administrației publice locale, iar atunci când strada își dă frâu liber la gură și la gânduri pot ieși lucruri amuzante.

Așa se face că pe rețelele de socializare au apărut tot felul de dătători de părere cărora nu le convine că administrația locală a Municipiului Turda amenajează un sens giratoriu în Turda Nouă pentru a facilita accesul cetățenilor la noul magazin Penny.

„E prea mic sensul acela … cum vor circula autobuzele și mașinile mari?” este o opinie scrisă de un cetățean pe un grup de facebook. Culmea este că același cetățean, la câteva fraze distanță, se contrazice spunând că: „de ce a trebuit Primăria să facă sensul atât de mare? Îngreunează circulația!”.

Păi … e mare sau e mic?

În toate orașele, acolo unde infrastructura permite, administrațiile locale amenajează sensuri giratorii sau măsuri de circulație spre a favoriza accesul populației în hypermarketuri, iar sensul giratoriu care se construiește în Turda Nouă a fost testat în prealabil, înainte de a se turda primul gram de beton, pentru a i se verifica dimensiunile. Pe de altă parte, o mașină mare NU ARE CE CĂUTA ACOLO, în condițiile în care traficul greu este restricționat în centrul Turzii, dar … foaie verde, lobodă … gura lumii, slobodă!

sursa foto: Ziar 15 minute

RefleqtMedia pe rețelele de socializare
error

2 COMMENTS

  1. Bine bin domnule Bucur dar autobuzele sant masini mici sau mari,pentru ca sensul asta mai mult impiedica circulatia decat o fluidizeaza, pt. ca era mult mai mult necesar un sens giratoriu in fata la fosta banca Transilvania unde la orele de varf nu poti intra de pe strada Basarabia strada care duce spre intrarea veche in salina,despre asta nu spuneti nimic?!…..dar ce sa faci asta nu o vede nimeni…

  2. Interesant cum anume "a fost testat sesnsul giratoriu" inainte de a fi construit.
    Oricum…va cam inselati domnule "datator cu parerea" .
    Masinile mari AU ce cauta acolo cata vreme autobuzele circula pe strada aceea si in plus de asta, Penny Market trebuie aprovizionat, nu-i asa ???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here